Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. Betalning sker normalt när produkten är klar för leverans. Du blir då kontaktad med betalningsinformation. Normalt innebär det Swish eller banköverföring.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar efter att du mottagit varan. I ditt meddelande till mig måste det klart framgå att du ångrar dig. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag jag bekräftat din beställning.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos mig uppger du den information som jag behöver för att kunna fullfölja beställningen. I samband med din beställning godkänner du att jag lagrar och använder dina uppgifter i min verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som jag har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta mig i så fall via e-post.

Leveranser

Du informeras om leveranstiden under din kontakt med mig. Senast sker detta när jag bekräftar din beställning. Normalt ligger leveranstiden på 2-5 veckor.

Frakt ingår i priset för varan. Vill du att den ska skickas som spårbar försändelse (rekad) så tillkommer 60 kronor. Uppge i din beställning ifall du vill att varan skickas rekommenderat. 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Gäller returen en myntring som inte passar men som är gjord enligt beställning så betalar du själv för frakten tur och retur. Utöver detta kostar en storleksjustering 250 kr.  Innan returen sker, kontakta mig så kommer vi överens om vad som bör göras. I försändelsen ska du ange utförligt ditt namn, adress, telefonnummer samt vad du vill att jag ska åtgärda. Är den önskade ändringen så stor att jag måste ersätta din ring med en ny så kostar detta inget extra än det som nämns ovan men leveranstiden för den nya ringen kan bli längre.

Återbetalningsskyldighet:

Jag ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då jag tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.